Waterbeheer, energie-efficiëntie en hernieuwbare energie

Water
Binnen Plintencentrale streven we ernaar om onze productie zo ecologisch verantwoord mogelijk te maken. Een aanzienlijke hoeveelheid water is nodig voor onze productieprocessen. Om een duurzame aanpak te waarborgen, maken we uitsluitend gebruik van regenwater, dat we telkens opnieuw filteren met behulp van onze geavanceerde waterzuiveringsinstallatie. Op deze manier minimaliseren we ons waterverbruik en dragen we bij aan het behoud van kostbare waterbronnen.

Gebouw
Daarnaast hebben we onlangs ons dak vernieuwd en geïsoleerd, wat resulteert in een verbeterde energie-efficiëntie. Deze maatregel helpt ons om onze ecologische voetafdruk verder te verkleinen. Bovendien hebben we plannen om in de nabije toekomst zonnepanelen te installeren. Dit zal ons in staat stellen om groene energie op te wekken en onze afhankelijkheid van niet-hernieuwbare energiebronnen te verminderen.

Streefdoel
Bij Plintencentrale streven we ernaar om niet alleen hoogwaardige producten te leveren, maar ook om een positieve bijdrage te leveren aan het milieu. Onze voortdurende inspanningen op het gebied van waterbeheer, energie-efficiëntie en hernieuwbare energie zijn een weerspiegeling van ons engagement om duurzaamheid centraal te stellen in onze bedrijfsactiviteiten.

Plintencentrale bv.
De Leiteweg 5
8020 Ruddervoorde
Tel: 050 345 555

Plintencentrale 2024© – site door maewest.be